baner 1

تاریخچه بیمارستان سعدی

بیمارستان سعدی در سال 1354 هجری شمسی با زیر بنای 2253 متر مربع تأسیس گردید و در سال 1362 مورد بهره‌برداری قرار گرفت. مساحت این مرکز حدود 7000 متر مربع می باشد. در سال 1362 بیمارستان دارای بخش‌های جراحی ، داخلی ، مامایی ، نوزادان ، سی سی یو ، و اورژانس بوده است. در طول مدت فعالیت این مرکز بخش‌های آنژیوگرافی ، اتاق عمل جراحی قلب باز و ICU قلب ، NICU ، پلی کلینیک تخصصی ، آندوسکوپی ، اکو، تست ورزش ، سونوگرافی ، سی‌تی‌اسکن ، رادیولوژی ، آزمایشگاه تشخیص طبی و پاتولوژی ، مشاوره تغذیه و رژیم درمانی، بانک خون ، داروخانه و فیزیوتراپی اضافه گردیده است. سایر قسمت‌های پلی کلینیک شامل درمانگاه‌های اورولوژی ، داخلی ، گوارش ، جراحی ، کلینیک تنظیم خانواده ، قلب و عروق ، اورتوپدی ،گوش و حلق وبینی ، کودکان ، آسم وآلرژی ، جراحی عمومی ، متخصص اعصاب و روان ، متخصص پیشگیری و سلامت خانواده و متخصص پوست و پیشگیری از بیماری‌ها و ... می‌باشد.

روند توسعه فضای فیزیکی بیمارستان در طی سال‌های اخیر به شرح زیر می‌باشد :

بازسازی اورژانس در سال

ساخت پلی کلینیک و توسعه انبارها در سال

الی

0

ساخت مرکز قلب که شامل بخش‌های ICU ، CCU ، آنژیوگرافی و اتاق عمل قلب باز می‌باشد از سال

واحد سی تی اسکن در سال
0
تعبیه هواساز جدید مطابق با استاندارد وزارت بهداشت برای اتاق عمل و توسعه اموراداری بیمارستان در طبقه فوقانی در سال
0
توسعه پلی کلینیک و بهسازی واحد جمع آوری زباله وساخت سالن اجتماعات وکتابخانه در سال

سایر بخش‌های اداری، پشتیبانی خدماتی مرتبط با خدمات بیمارستانی شامل

بهبود کیفیت

تدارکات‌

کمیته‌های بیمارستانی

کنترل عفونت‌های بیمارستانی

بهداشت

حراست

مدیریت بحران

تجهیزات پزشکی

مهندسی

امور مالی

منابع انسانی

اطلاعات سلامت

سایر بخش‌های ، واحد فناوری اطلاعات ، واحد آموزش ، انبار ، واحد روابط عمومی و واحد استریلیزاسیون مرکزی ، لندری ، آشپزخانه ، نقلیه ، نگهبانی ، خیاط خانه و ... واحدهای خدمات رفاهی نظیر بانک، نمازخانه خواهران و برادران ، کتابخانه جهت ارائه خدمات متناوب به بیماران و همراهان محترم می‌باشد.تعداد تخت‌های فعال بیمارستان در حال حاضر 152تخت می‌باشد. از این تعداد ، 28 تخت مربوط به مرکز قلب بیمارستان می‌باشد .